Skip to main content

Запорізька книжкова толока 2016

%d0%b0%d0%bb%d1%8c%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%85_%d0%be%d0%b1%d0%bbНаймасштабніша літературно-мистецька подія південного сходу України вдруге відбудеться у Запоріжжі.

Три дні – з 21 по 23 жовтня – на базі виставкового центру «Козак Палац» триватиме книжковий ярмарок, літературний фестиваль, свято дитячої творчості та читання «Книголісся» та низка інших заходів, об’єднаних у різноформатну і динамічну «Запорізьку книжкову толоку».

Лейтмотив і ключовий меседж цьогорічної фестивальної програми – «Шляхи порозуміння».

Знайти шляхи порозуміння – якраз те, що є надважливим сьогодні для України, Європи, людської цивілізації загалом і кожної окремої людини. Де шукати ці шляхи і куди вони введуть, як порозумітись з собою, іншими й ІНШИМИ, з країною та країнами, зі світом – всередині та довкола? Протягом трьох днів #ЗКТ-2016 ми шукатимемо відповіді на ці питання засобами культури, мистецтва, діалогу, співтворчості.

Запрошуємо до спільних пошуків і порозуміння видавців, авторів і, звичайно, читачів!


Шановні видавці, літератори, митці!

Толока – це тисячі відвідувачів, мешканці Запорізької області та гості міста Запоріжжя, шанувальники книжок і читання. Реєстрацію участі у фестивалі вже розпочато. На нашому сайті ви можете ознайомитись із загальними умовами участі, дізнатись умови участі авторів, вирішити фінансові питання, обрати бажанівиставкові модулі та заповнити заявку на участь для її оперативного опрацювання Оргкомітетом.

 

Любі читачі!

У межах першої Толоки відбулось 180 заходів. Цьогорічна програма фестивалю буде ще різноманітнішою. Під час ЗКТ відбудуться Поетично-музична ніч і Ніч української драми, протягом трьох днів діятиме відкритий лекторій і платформа громадських ініціатив. І звісно, на вас чекатимуть нові літературні читання, презентації книжкових новинок, круглі столи та дискусії, майстер-класи та безліч нових книжок.

Стежте за новинами на нашому сайті та в соціальних мережах.

Дізнайтесь деякі факти ПРО ТОЛОКУ.