Bon Jazz Trio у Запоріжжі!!!

Афиша31 травня 2015 о 18:00 Бонь-Джаз Тріо та Центр Мистецтв «АРТ-Простір» запрошує на вечір джазу, насолодитись імпровізаціями на теми творів Мирослава Скорика, Віктора Камінського та світовими джазовими хітами

ЮРІЙ БОНЬ (фортепіано)
Навчався в музичній школі-десятирічці при Львівській державній консерваторії ім. М.В. Лисенка. У 1960 році вступив до Львівського музичного училища ім. С. Людкевича. Концертна діяльність піаніста розпочалася досить рано й спершу відбувалася переважно в складі різних інструментальних ансамблів. З 1961 року – соліст джазового квартету В. Кота. Але справжньою стихією Боня є джаз. У 1961 – 1988 роках значною популярністю у публіки користувався фортепіанний дует у складі Юрія Боня та В’ячеслава Полянського.

ПЕТРО ПРОЦІВ (бас-гітара)
Закінчив Львівську Державну консерваторію ім. М.В. Лисенка. Працює артистом у Львівській філармонії. Багато гастролює теренами Європи, а саме: ШВЕЙЦАРІЇ, ФРАНЦІЇ, ІТАЛІЇ, ІСПАНІЇ, ГОЛАНДІЇ, НІМЕЧЧИНИ, ПОЛЬЩІ та ін. Перадає свою майстерність молодим музикантам. Брав участь у різних джазових фестивалях. Є учасником джазового тріо “БОНЬ-ДЖАЗ ТРІО” з моменту його існування.

АНДРІЙ ПАПРОЦЬКИЙ
Закінчив Львівську Національну Музичну Академію ім. М.В. Лисенка у відомого педагога, Заслуженого Артиста України БОРИСА ОЛІЙНИКА. Працює з різними оркестрами та колективами. Багато гастролює. Є лауреатом міжнародного конкурсу, а також членом джазового тріо “БОНЬ-ДЖАЗ ТРІО»

Квитки продаются:
ПК ім. Кірова (тел. 061 21 21 289) та ТЦ «Україна», 1 поверх
На сайтах: www.kacca.zp.ua або www.karabas.zp.ua
Замовлення квитків за тел.: 061 270 9 444