Кінофестиваль “Відкрита ніч” у Запоріжжі!!!

ВідкритаНічШановні друзі!
Настав час запросити вас на щорічне чарівне дійство – фестиваль національного кіно «Відкрита ніч», що традиційно проводиться у Запоріжжі синхронно з усією Україною від заходу сонця 27 червня до сходу сонця 28 червня.
Цього разу організатором показу є Кіноклуб «Сходження» у партнерстві з Центром мистецтв «Арт-Простір» та Корпорацією «Кераміст».

«Відкрита ніч» – фестиваль, покликаний що раз відкривати нові українські імена у галузі кінематографу та телевізійного виробництва. 18 рік поспіль пошановувачі кіно збираються наприкінці червня просто неба, щоб насолодитися новим, українським кіно. Фестиваль «Відкрита ніч» проходить під девізом: «Ми. Для нас. Про себе.»
Фестиваль спрямований об’єднати творчу молодь з усієї країни. Окрім столиці, «Відкрита ніч» одночасно відбудеться ще для кількох великих міст країни, в яких запрацюють повноцінні масштабні майданчики. Також, вже в звичному форматі онлайн-трансляції, фестиваль матиме свої осередки у понад тридцяти українських містах, а також в Європі та Канаді. Відчути смак кіно-ночі зможе кожен охочий.
Щоб взяти участь у фестивалі, зовсім необов’язково бути професійним режисером. Головний критерій – любити мистецтво та відчувати жагу до розвитку українського кінематографу. Для цього необхідно дотримуватися власної ідеї, зберігати традиції українського мистецтва та впроваджувати нові концепції розвитку вітчизняної кіноіндустрії. Фестиваль шукає молоді таланти, які згодом стануть обличчями українського і світового кіно.


«Відкрита ніч» – лабораторія з перевірки нових ідей для українських кінематографістів.


2014 року 1+1 медіа стала партнером та співорганізатором фестивалю, що дозволило тісніше пов’язати світ кіно і телебачення. Окрім традиційних кіно номінацій, конкурсна програма налічує окремі телевізійні. 2015 року термін проведення фестивалю розширили до 2 днів і 1 ночі. Окрім традиційного фестивального показу, у програмі – перегляд найкращих студентських фільмів з Європи, майстер-класи від провідних українських і європейських митців та пітчинг ідей «The Next Big Thing -2015».


За традицією, фестиваль «Відкрита ніч», пропонує усім охочим відмовитись від сну на 1 червневу ніч і приєднатися до українського кіно мистецтва.