+380 67 618 2520
  • Google
  • RSS
  • Google
  • RSS

Запорізька книжкова толока та видавництво «VIVAT» запрошують на презентацію збірки оповідань Олександра Михеда «Транзишн», яка відбудеться у вівторок, 23 травня, о 18.00 в Центрі Мистецтв “Арт-Простір” (пр. Соборний, 142)

«Транзишн» Олександра Михеда — це перевірка на міцність оболонки реальності, спроба зазирнути за межу людського, зняти з нього шкаралупу й залишити найважливіше. Що там, усередині? Хіть? Ненависть? Страх? Старі рани, які болять усе життя?

Письменник блукає між минулим і майбутнім, і скрізь перед його очима — тільки самотність, тільки морок.

Українська письменниця та співачка Ірена Карпа поділилися своїми думками про книжку: Вигадані історії, у яких занадто багато справжнього. Справжні історії, у яких, здається, занадто багато вигаданого. Михед препарує консюмеризм, психологічні особливості сучасників і навіть чиюсь лав сторі. Іронічно, дотепно, важко відірватися.

Олександр Михед – письменник, куратор мистецьких проектів. Народився 1988 року. Вибрані есеї та фрагменти творів перекладено десятьма мовами. Автор художньої книжки «АмнезіЯ» (2013), збірки оповідань «Понтиїзм» (2014), психотрилера «Астра» (2015), арт-буку «Мороки» (разом із художницею Сонею Мельник, 2016) і нон-фікшн дослідження «Бачити, щоб бути побаченим: реаліті-шоу, реаліті-роман та революція онлайн» (2016).
www.mykhed.com

Модератором заходу виступить відомий журналіст і фотограф Максим Щербина.

Подія відбудеться в рамках презентаційного туру Олександра Михеда.

За підтримки АРТ-ПРОСТІР та Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека