Skip to main content

Презентація фільму «Воля або смерть» Деміена Колодія

Воля!В рамках святкування 25-ти річчя Незалежності України і з метою консолідації запорізької громади Департамент культури і туризму Запорізької міської ради, туристичний iнтернет портал «Олiмп», громадська організація Благодійний фонд «Галар», Громадська організація «Центр мистецтв «Арт-Простір» та ГО «Кіноклуб «Сходження» організовує приїзд американського режисера з українським корінням Деміена Колодія та показ його документальної стрічки «Воля або смерть».

Запрошуємо Вас 21 серпня, в неділю, о 18.00 в Кіноконцертну залу ім. О.П. Довженко (пр. Соборний 145, Мала зала) на показ фільму «Воля або смерть» та спілкування в форматі: питання-відповіді із автором Деміеном Колодієм.

Його документальна стрічка «Воля або смерть» є переможцем кінофестивалю «Phoenix Film Festival» 2016 року та призером за найкращий документальний фільм на фестивалі незалежного кіно у Майямі. Покази з успіхом пройшли у багатьох країнах Европи.

Трейлер фільму переглянути можна на каналі Youtube:https://www.youtube.com/watch?v=TuwM_oempnc.
Фільм можна купити на сайті Amazon.com.
Показ фільму на презентації безкоштовний.

Деміена цікавить громада нашого прифронтового міста. Він був свідком активних подій на майдані під час Помаранчевої революції та Революції гідності, спілкувався із населенням зони АТО та військовими. В нього буде нагода в неділю 21.08.16. представити показ для аудиторії із студентів, волонтерів, ветеранів АТО та їх родин, вимушено переміщених осіб, бізнесменів.
Наша мета також провести режисера цікавим туристичним маршрутом нашого міста, оскільки у фільмі автор захоплюється хоробрістю, гідністю та бойвим духом українців, нашадків запорізьких козаків.

З повагою і вдячністю за підтримку, організатори заходу:
Ігор Гармаш, Директор Департаменту культури і туризму
Бабова Діана, голова Благодійного фонду «Галар»
Капленко Марія, керівник «Туристичного інтернет порталу Олiмп»