Центр мистецтв «Арт-Простір» змінює місце роботи та проведення своїх заходів

Шановні журналісти! Повідомляємо вас і просимо сприяти розповсюдженню інформації.

З 9 квітня програмні заходи та події Центру мистецтв «Арт-Простір» відбуватимуться на базі Запорізької обласної універсальної наукової бібліотеки (пр. Соборний, 142).

Зокрема, в суботу, 9 квітня, сюди завітає арт-фольк гурт «Троє Зілля». Цієї весни відомий львівський колектив подорожує з інтерактивними концерти Сходом України та Півднем Польщі. Гурт символічно хоче показати, що від Запоріжжя і до Кракова є люди, які люблять і цінують українське. У нашому місті подія відбудеться за підтримки Центру мистецтв «Арт-Простір» і фестивалю «Запорізька книжкова толока». Кожен слухач за бажання зможе взяти участь у виступі і зіграти разом з музикантами. Початок концерту 9 квітня о 19:00.

А вже наступного дня, 10 квітня, Центр мистецтв «Арт-Простір» і «Запорізька книжкова толока» запрошують на ретроспективу екранізацій творів Сергія Жадана (фільми «Депешмод» і «Любові стане на всіх»). Режисер короткометражок – Михайло Лук’яненко. Квитки доступні на сайті www.2event.com/events/532402.

Окрім того, на базі ЗОУНБ відтепер проходитимуть відомі містянами проекти «Арт-Простору» – лекції «Вуличного Університету ЛИцарів Культури» («ВУЛИК») та зустрічі кіноклубу «Сходження», а також презентації книжкових новинок, зустрічі з відомими літераторами, творчі воркшопи й інші заходи в межах фестивалю «Запорізька книжкова толока».

Нагадаємо, що переважна більшість подій за підтримки Центру мистецтв «Арт-Простір» і «Запорізької книжкової толоки» є соціальними. За словами директора Центру мистецтв Ігоря Гармаша, організація бачить пріоритетами своєї діяльності не комерційні чи поп-культурні проекти, а такі, що сприятимуть вихованню художніх смаків, інтелектуальному й духовному розвитку населення. Саме такі проекти мають вирішальне значення для формування в місцевій громаді попиту на якісний культурний продукт.

 

 

Додаткова інформація:

Про Центр мистецтв: http://art-prostor.zp.ua/?page_id=91

Про міжнародний фестиваль «Запорізька книжкова толока»: http://toloka.net/

9.04 Концерт «Троє Зілля»: https://www.facebook.com/events/234337773583614/

  1. 04 Жадан: екранізації в Запоріжжі: https://www.facebook.com/events/1569520406710133/

 

Контакти:

+38 066 339 1544 – Інна Стащук, керівник проектів

+38 067 618 2520 – Ігор Гармаш, директор Центру мистецтв «Арт-Простір»