Троє Зілля — In Ukrainian

Резервная_копия_FasifВ рамках українсько-польського-чеського весняного туру 2016
<<< TROYE ZILLIA>>> інтерактивний арт-фольк зі Львова з новою програмою in-ukrainian!

За підтримки Запорізької книжкової толоки Гурт «Троє Зілля» надає унікальну можливість для кожного слухача взяти участь у виступі і зіграти разом з музикантами!

Гурт «Троє Зілля» вже відомий львівський колектив, який виступав на великих та малих сценах України, Польщі, Молдови та Грузії зіграє весняні інтерактивні концерти на Сході України та Півдні Польщі. Таким чином гурт символічно хоче показати, що від Запоріжжя і до Кракова є люди, які люблять і цінують українське.

Якщо ви вже давно не були на справді позитивній вечірці, яка б заряджала вас найкращими емоціями, тоді запрошуємо Вас до нас на концерт! Додаючи у наш бандурно-ударний фольк трохи «синтетики», електронного клавішного звуку, ми поєднуємо нашу творчість із багатьма музичними стилями. Близькі серцю від дитячих років мамині пісні заміксовані з модним впливом сьогоднішньої сцени, давній український фольклор в найсвіжішій адаптації у поєднанні із сучасними турецькими, балканськими, єгипетськими та латиноамериканськими ритмами, під які просто нереально всидіти на місці, п’янке джазове звучання клавішних та правдиво український і магічний інструмент – бандура, увесь цей колорит об’єднує у собі «Троє Зілля».

Сьогодні українська музика як ніколи потребує нового цікавого бачення, щоби переважати і перемагати. Українській фольк культурі життєво необхідно молоде дихання і свіжий погляд. Саме час подавати українську музику в новій сорочці, а не просто в новій обкладинці. «Троє Зілля» усучаснює та адаптовує для слухачів різного віку «найзаїждженіші» народні пісні, при чому зберігає їх настрої та енергійні переживання. Гурт вірить, що справжня любов до якісного українського продукту має об`єднати Україну і підтримувати у складний час.

Інтерактивні концерти:
«На наших концертах глядачі відчувають себе частиною виступу, тому, що ми любимо контактувати з публікою і найсміливіші можуть зіграти з нами на дрібній перкусії, підмугикати прості мотиви або й навіть проспівати всю пісню разом з нами. Тому не забудьте взяти з дому свої інструменти» — розповідають учасники гурту.

Досягнення гурту:
«Гурт «Троє Зілля» стартував у 2014 році у Львові і за перший рік музичного життя ми показали великий результат — проїхали тур 14-а найбільшими містами України, Польщі та Молдови, зняли наш перший кліп на пісню «Ти до мене не ходи», записали кавер версії пісень гурту «Скрябін» та випустили альбом української музики «In Ukrainian» у співпраці з Школою української мови та культури. «In Ukrainian» став додатком для навчального посібника з української мови для іноземців, а кавер версії пісень «Дельфіни» та «Танець Пінгвіна» отримали великий успіх та увійшли в ротацію багатьох радіо станцій в Україні та в діаспорі.»

Чому Троє Зілля таке особливе?

«У гурті всього лиш 3 людини, але у піснях ви можете почути бандуру, вокал, дарбуку, укулеле, клавіші, металофон, гармоніку, джембе, доллі, сопілку… досить багато як на трьох музикантів, правда ж? А справа в тому, що ми не шукаємо простих шляхів :)»

Учасники гурту:

Анастасія Войтюк – вокал, бандура, малі інструменти
Станіслав Кириллов – барабани, перкусія
Анна Войтюк – клавіші, малі інструменти

https://www.facebook.com/troyezillia/
http://vk.com/troyezillia

7 квітня – Київ https://www.facebook.com/events/1724335367811856/?active_tab=posts
9 квітня – Запоріжжя https://www.facebook.com/events/234337773583614/
10 квітня – Дніпропетровськ https://www.facebook.com/events/1133293500062950/
14 квітня – Chorzów
15 квітня – Rybnik
16 квітня – Gliwice
17 квітня — Ostrava

Контакт з колективом
+38093 290 69 02
+38068 097 21 77
[email protected]